Z trnd testujemy Zottarellę bez GMO
Zottarella bez GMO
W ramach projektu trnd, testowałam ser mozzarella w rożnych wariantach.
- Zottarella Minis (Classic, Basilikum) oraz Ball (Classic, Basilikum, Light).
Zaletą produktów w/w marki Zott jest to, że wytwarzane są z mleka pochodzącego od krów karmionych paszą wolą od genetycznie modyfikowanych organizmów i pochodzących z Europy. Również bazylia użyta do do produkcji Zottarelli jest wolna od modyfikacji genetycznych.
Smakowo najbardziej przypadła mi wersja z bazylią zarówno w wariancie minis jak i ball.
W ramach projektu trnd, testowałam ser mozzarella w rożnych wariantach.
- Zottarella Minis (Classic, Basilikum) oraz Ball (Classic, Basilikum, Light).
Zaletą produktów w/w marki Zott jest to, że wytwarzane są z mleka pochodzącego od krów karmionych paszą wolą od genetycznie modyfikowanych organizmów i pochodzących z Europy. Również bazylia użyta do do produkcji Zottarelli jest wolna od modyfikacji genetycznych.
Smakowo najbardziej przypadła mi wersja z bazylią zarówno w wariancie minis jak i ball.
Zottarella świetnie sprawdziła się do przygotowania pizzy. Zottarella minis, podkreśliła smak moich sałatek.
W kuchni mieliśmy udaną zabawę przygotowując np. myszkę nadziewaną mozzarellą
#kreatywniewkuchni #zottarellabezgmo
Komentarze
Prześlij komentarz